δωρεάν εφαρμογές

Αυτές είναι οι 6+1 εφαρμογές για να εξασκήσετε τα γερμανικά σας δωρεάν!

Είναι πλέον γεγονός πως η τεχνολογία είναι με το μέρος μας, αρκεί να την χρησιμοποιεί κανείς αποτελεσματικά!

Αν πρόκειται, μάλιστα, για την εξάσκηση μιας ξένης γλώσσας ή ακόμη και για την εκμάθηση μιας νέας, το internet βρίθει εφαρμογών.  Το καλό νέο είναι πως οι περισσότερες από αυτές παρέχονται δωρεάν και χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να τις κατεβάσεις στο κινητό σου. Το ακόμη καλύτερο νέο είναι, πως εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 6+ 1 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το επίπεδο των γερμανικών και σου τις παρουσιάζουμε:

Anki

Η εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε για να σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιό σου μέσω «καρτών» (flashcards). Μπορείς, μάλιστα, να δημιουργήσεις τις δικές σου «κάρτες» με κείμενο, εικόνες και ήχους ή μπορείς πολύ απλά να κατεβάσεις τις ήδη υπάρχουσες.

Memrise

Με το Memrise μπορείς να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να μάθεις ταυτόχρονα! Το πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι το πλήθος γλωσσών που προσφέρει έτσι ώστε μόλις τελειώσεις με την γερμανική να προχωρήσεις στην επόμενη.

WordPic

Η εφαρμογή αυτή θα σε βοηθήσει τόσο στο να διευρύνεις το λεξιλόγιό σου όσο και στο να εξασκήσεις την προφορά σου.

Babbel

Στην εφαρμογή αυτή θα σου τεθούν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Οι ερωτήσεις αυτές διαβάζονται δυνατά ώστε με αυτό τον τρόπο να σε βοηθήσει στην βελτίωση της προφοράς.

DeutscheAcademie

Πρόκειται για την εφαρμογή αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην πρακτική! Αποκτάς πρόσβαση σε μπόλικο υλικό το οποίο θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις το επίπεδό σου στα γερμανικά.

Wie geht’s

Το Wie geht’s είναι μια εφαρμογή που καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων, δίνοντας έμφαση στο λεξιλόγιο. Το πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς σύνδεση στο internet.

Duolingo

Είναι η πιο γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γερμανικών και άλλων ξένων γλωσσών. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διαδικτυακό μάθημα, στο οποίο δημιουργείς το δικό σου προφίλ και θέτεις τους στόχους σου.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα